Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketing inspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

AirconD
itioning

Airco-installateur uit Beveren

Bent u op zoek naar een professionele airco-installateur uit Beveren, Sint-Niklaas of omstreken voor het plaatsen vaneen airco in uw woning? Doe dan zeker een beroep op Wase Groene Stroom uit Verrebroek.Onze ervaren vakmannen plaatsen airconditioning in uw woning in Beveren of Sint-Niklaas op een deskundige manier.

Schakel ons in als airco-installateur uit Beveren

Wij zijn een betrouwbare en correcte airco-installateur uit Beveren die op een vakkundige manier uw airconditioning kunnen plaatsen op uw woning in regio Sint-Niklaas of in de buurt van Antwerpen.Een airco, die u door ons als airco-installateur kunt laten plaatsen op uw woning in Beveren, dichtbij Antwerpen of Sint-Niklaas, zorgt voor een aangename temperatuur overdag. Ook tijdens de nachtrust, koelt het de warme lucht, ververst het vuile lucht, ventileert het de ruimte, haalt het teveel aan vocht uit de lucht en kan zelfs voor verwarming zorgen. De nieuwste airconditioning, die wij plaatsen op woningen van Beveren, rondom Antwerpen tot Sint-Niklaas, zijn geluidsarm, energiezuinig, milieu- en onderhoudsvriendelijk. Onze airco-installateur uit Beveren stelt bovendien steeds een oplossing voor binnen het vooropgestelde budget en die technisch uitvoerbaar is. Ook kunt u naast het plaatsen van airconditioning in Sint-Niklaas, Antwerpen en omstreken ook voor het installeren van andere zaken, zoals laadpalen en zonnepanelen, bij ons als onder andere airco-installateur uit Beveren terecht!

Wat doen we voor u?

Wij zijn als airco-installateur in staat om op een vakkundige manier airconditioning te plaatsen in uw woning inde omgeving van Verrebroek, Beveren, Antwerpen en Sint-Niklaas. Maar het gaat verder dan dat. Ontdek hier wat wij voor u kunnen doen:

Airco installateur houdt airco unit omhoog tegen de muur om correct te positioneren.

Voor iedere ruimte een haalbare oplossing;

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.

Jaarlijks technisch onderhoud van de airco die wij plaatsen in uw huis in omgeving Antwerpen;

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.

Herstelling bijvermoeden van verminderde werking van de airconditioning die wij bij u in Sint-Niklaas, Beveren, dichtbij Antwerpen of omstreken plaatsen;

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.

Capaciteitsuitbreidingom meer koeling te bekomen.

*Op een bestaande airco kunt u de capaciteit niet vergroten. U kunt het enkel vervangen door een zwaardere versie of door een airco, zoals een geluidsarme airco bij te plaatsen in uw woning in regio Antwerpen of Sint-Niklaas.

Referenties

Bel of mail ons nu

Wilt u meer informatie omdat u geïnteresseerd bent in het laten plaatsen van een airconditioning in Beveren, Antwerpen of Sint-Niklaas? Contacteer ons dan zeker. Wij zijn een ervaren en professionele airco-installateur uit Beveren en kunnen u bovendien ook bij andere zaken, zoals algemene elektriciteitswerken helpen. U kunt ons contacteren op het e-mailadres info@wasegroenestroom.be of via ons ons online contactformulier. Bekijk zeker ook eens onze referenties!

Veelgestelde vragen?
Verbruikt een airco veel energie?
De nieuwste airconditioners zijn energiezuinig.
Maakt een airco/warmtepomp veel lawaai?
De nieuwste airconditioners zijn discreet en geluidsarm. Ze zorgen voor een geluidsniveau van 16dBa wat minder is dan het geluid van fluisteren (30dBa).
Is airconditioning wel milieuvriendelijk?
De nieuwste airconditioners gebruiken ecologische koelmiddelen (R32 met een GWP waarde van 675) en hebben een minder grote impact op de ozonlaag.
Kan iedereen zomaar een airco plaatsen?
Alleen erkende installateurs of bevoegde deskundigen mogen een airco plaatsen.
Zijn ze altijd goed zichtbaar?
Airco’s kan u volledig laten wegwerken zodat enkel een rooster zichtbaar is.
Hoe zit het met de airco in de winter?
Airco is heel het jaar nuttig. Een airco koelt lucht, ververst vuile lucht, ventileert de ruimte, zorgt voor ontvochtiging.  Airco’s voorzien van een warmtepomp kunnen zelfs verwarmen.
Heeft een airco onderhoud nodig?
Een airco moet jaarlijks gereinigd worden. De koelleidingen moet u laten testen en moet u  indien nodig laten bijvullen met koelmiddel.  Luchtfilters kan u zelf maandelijks reinigen met biologische reinigingssprays.
Een team van airco installateurs ontfermt zich over de installatie van de airco.

Merken

Daikin
Haier
lg