Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketing inspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Thuisbat
terijen

Thuisbatterijen laten plaatsen in regio Sint-Niklaas

Thuisbatterijen, die u door Wase Groene Stroom uit Verrebroek, kunt laten plaatsen in uw woning in de omgeving van Beveren en Sint-Niklaas, kan zo’n tien tot zestien jaar meegaan en is dus een duurzame investering om stroom op te slaan. Op die manier kunnen de thuisbatterijen bij algemene stroompanne in noodstroom voorzien.

Bespaar slim op uw elektriciteits factuur.
Thuisbatterij installateur met boormachine in de hand in een kleine technische ruimte in het Waasland in zwart wit.

De voordelen van thuisbatterijen te laten plaatsen in Sint-Niklaas en omgeving

Thuisbatterijen laten plaatsen in uw woning in de omgeving van Verrebroek, Beveren en Sint-Niklaas biedt een hoop voordelen. Zo kunt u tot 2024 een premie ontvangen voor het plaatsen van thuisbatterijen in uw woning in de omgeving van Beveren en Sint-Niklaas, mits u aan de voorwaarden voldoet. Ontdek hier de andere voordelen van het plaatsen van thuisbatterijen in de omgeving van Beveren en Sint-Niklaas:

Waar zit uw voordeel?

Solaredge applicatie op smartphone in de hand.

Onafhankelijkheid & noodstroom beveiliging

Door thuisbatterijen te laten plaatsen in uw woning in Beveren, Sint-Niklaas en omstreken bent u bij een algemene stroompanne voorzien van back-up noodstroom voor een volledige dag. Wilt u beveiliging opeen andere manier? Laat dan snel een videofoon installeren!

Energie opslaan

De thuisbatterijen, die u door ons in uw woning in bijvoorbeeld Beveren kunt laten plaatsen, kunnen zo’n tien tot twintig jaar meegaan en is dus een duurzame investering om stroom op te slaan.

Volgen & kosten besparen

Met thuisbatterijen, die u door ons in de omgeving van Sint-Niklaas kunt laten plaatsen, en een passende app kunt u het verbruik volgen en bekijken waar u nog verder energiekosten kunt besparen.

Referenties

Laat uw thuisbatterij door ons plaatsen

Wij zijn een ervaren bedrijf in algemene elektriciteitswerken waarbij klantvriendelijkheid steeds voorop staat. Wij willen u op een optimale manier helpen en beantwoorden graag de vragen die u heeft over onze diensten, zoals het plaatsen van thuisbatterijen voor onder andere uw laadpalen in uw woning in Beveren, Sint-Niklaas of omstreken. Of wilt u graag energiezuinige en geluidsarme airconditioners laten plaatsen? Vraag uw vrijblijvende offerte aan via het nummer 0467047198 of via het e-mailadres info@wasegroenestroom.be.

Veelgestelde vragen?
Hoeveel kan een batterij opslaan?
Een thuisbatterij kan maximaal 7,5 kWh opslaan (*), ongeveer de helft van de hoeveelheid van wat 10 zonnepanelen op een gemiddelde zomerdag kunnen opwekken. De batterij is dus te klein om alle energie op te vangen. Op een winterse dag wekken panelen gemiddeld 2 kWH op wat onvoldoende is om in eigen stroomverbruik te voorzien waardoor op dat moment een batterij ten dele benut wordt.

(*) Een batterij kan veel meer opslaan maar dit is afhankelijk van de grootte en samenstelling van het aantal batterijen. De Wase Groene Stroom kijkt naar uw noden en bepaalt zo de capaciteit of grootte van de batterij.
Wat kost een thuisbatterij?
Een batterij kost iets meer naar gelang de capaciteit per kWh. We geven hier algemene richtprijzen die kunnen variëren naargelang uw noden. Een thuisbatterij van 3 kWh kost ongeveer € 4,000, een exemplaar van 8 kWh komt op € 5.000 tot € 8.000 en voor een batterij van 14 kWh moet u rekenen op een prijs van ongeveer € 14.000.
Hoeveel kWh heeft mijn thuisbatterij nodig?
Voor een normaal huishouden is een thuisbatterij van 3 tot 10 kWh sterk genoeg. Daarmee is in noodgevallen bij een stoomstoring de energievoorziening voor een hele dag toereikend.
Wat is de levensduur van een thuisbatterij?
De huidige thuisbatterijen hebben een levensduur van 2.800 tot 10.000 cycli en gaan zo’n 10 tot 16 jaar mee.
Thuisbatterij installateur bekijkt wit profiel op klaarlichte dag.

Merken

Pylontech
victron
byd
enphase
lg
huawei