Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketing inspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Laad
palen

Laadpalen installeren in Beveren en omstreken

Laadpalen, die u kunt lateninstalleren in uw woning in de omgeving van Beveren, dichtbij Antwerpen, en wallboxenbieden verschillende voordelen. Ze zorgen thuis voor comfort, creëren de mogelijkheidom veilig en snel op te laden en zorgen voor goedkoper energieverbruik. Indien ugraag één van onze laadpalen laat plaatsen in de omgeving van Beveren, rondom Antwerpen,stellen we steeds een gratis offerte op die binnen het vooropgestelde budget past.

Laadpalen laten installeren in uw woningin de omgeving van Beveren en Antwerpen

Wij plaatsen laadpalen inde omgeving van Beveren en Sint-Niklaas, dichtbij Antwerpen, die technisch en inovereenstemming met de wensen uitvoerbaar zijn. De vakmannen van Wase Groene Stroomuit Verrebroek plaatsen al jaren een laadpaal met thuisbatterij of energiezuinige airconditioning in woningen in Sint-Niklaas en de omgeving van Antwerpen.Zowel wanduitvoeringen, zoals paaluitvoeringen, behoren daarbij tot de mogelijkheden.Laat daarbij ook nog eens een videofoon installeren, zodat u uw wagen altijd in het zicht heeft. Voor bedrijvenin Beveren, Antwerpen en omstreken kunnen we laadpalen plaatsen met een onlinebeheerssysteem,zodat men aan derden desgewenst het verbruik kan factureren. Wij plaatsen een laadpaalmet thuisbatterij steeds volgens alle normen en met veel deskundigheid in Antwerpenen daarrond.

Gratis offerte

Hoe gaan we te werk?

Bij het laten installerenvan een laadpaal met een thuisbatterij in woningen in de omgeving van Verrebroek, Beveren,Sint-Niklaas, Antwerpen en omstreken passen wij steeds vijf stappen toe. Die vijfstappen worden zorgvuldig uitgevoerd wanneer u een laadpaal met thuisbatterij laatplaatsen door ons in de omgeving van Sint-Niklaas, niet ver van Antwerpen.

Laadpaal installateur houdt paal in de hand en kijkt rechtstreeks met intense blik in de camera.
01

Overleg

In een telefonisch kennismakingsgesprek noteren we de verwachtingen en wensen die u heeft bij het installeren van laadpalen in uw woning in de omgeving van Beveren en Sint-Niklaas.

02

Advies

Wanneer wij een laadpaal met een thuisbatterij plaatsen in uw woning in de omgeving van Beveren en Sint-Niklaas stellen wij kwaliteit voorop. Dat betekent concreet dat wij uw behoeften oordeelkundig en adviserend inschatten.

03

Offerte

We gieten het advies over het installeren van de laadpalen in de omgeving van Beveren in een duidelijke offerte die we indien gewenst aan uw extra behoeften aanpassen.

04

Installatie

Na akkoord leggen we snel samen een datum vast voor de praktische kant van het installeren van de laadpaal met thuisbatterij in uw woning in Beveren en omstreken.

05

Online beheersysteem

Indien u voor een online beheersysteem kiest, zorgen we ervoor dat het verbruik naar derden feilloos gefactureerd kan worden.

Referenties

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Bentu geïnteresseerd in het laten installeren van één van onze laadpalen in de omgevingvan Beveren of Antwerpen? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Neem zeker ook contactmet ons op via het nummer 0467047198 of via ons online contactformulier als u vragen heeftover onze andere diensten, zoals het plaatsen van een omvormer.

Kies met Wase Groene Stroom voor duurzaam energiecomfort.
Laadpaal installateur slijpt wit profiel op maat met een slijpschijf. Pure focus.
Veelgestelde vragen?
Waarom een laadpaal of wallbox thuis?
In ons land zijn er nog niet genoeg laadpunten waardoor het comfortabeler is om er zelf een thuis te laten plaatsen. Dat zorgt voor rust in het hoofd én maakt het rijden een stuk goedkoper omdat laden via een paal in het publieke domein aanzienlijk duurder is. Men kan thuis via een stopcontact laden maar dat vraagt veel meer tijd en is al naar gelang het gebruik van het soort kabel niet helemaal veilig.
Wat is het verschil tussen een laadpaal en een wallbox?
Een wallbox is een klein toestel (ca. 16 x 16x 9 cm) in de vorm van een casette of box die tegen een muur kan gemonteerd worden en zo direct via het netwerk op een voertuig aansluit terwijl men bij een laadpaal, bekend in het publieke domein, gebruik maakt van een constructie of paal waarin de aansluiting gemonteerd zit om deze via een (losse) kabel met het voertuig te verbinden.
Waarom een laadpaal of wallbox in het bedrijf?
Zowel medewerkers als klanten kunnen zo makkelijk hun auto laden zonder zich te moeten verplaatsen naar een laadpunt in het publieke domein wat voor aanzienlijk comfort, tijdswinst en rust zorgt.
Is een laadpaal of wallbox fiscaal aftrekbaar?
Beide zijn voor vennootschappen en zelfstandigen 100% fiscaal aftrekbaar, ook wanneer men dit thuis bij een medewerker laat installeren om zijn elektrische bedrijfswagen van energie te kunnen voorzien.
Is een laadpaal of wallbox interessant voor eigenaars van zonnepanelen?
Dergelijke installatie is zeker  interessant voor eigenaars van zonnepanelen omdat bij het gebruik van zonnepanelen de terugdraaiende teller is afgeschaft en men best zelf zoveel mogelijk eigen zonnestroom kan gebruiken. Het gebruik van een thuisbatterij betekent daarbij een extra voordeel.
Wat is de meest geschikte laadpaal of wallbox voor mij?
Graag adviseren we u daarbij gezien er diverse criteria mee de beste keuze zullen bepalen. Denk daarbij aan het type voertuig, het vermogen van het voertuig, de batterijcapaciteit (actieradius voertuig), gebruiksuren van het voertuig, stroomsterkte van de woning, moeten derden toegang hebben tot het systeem, hoe moet er afgerekend worden, activering via app,…

Merk

Bluecorner