Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.

Laad
palen

Laadpalen en wallboxen zorgen thuis voor comfort, veilig en snel opladen en goedkoper energieverbruik.

We stellen steeds een gratis offerte voor binnen het gestelde budget en die technisch in overeenstemming met de wensen uitvoerbaar is.

Zowel wanduitvoeringen als paaluitvoeringen behoren daarbij tot de mogelijkheden.

Voor bedrijven kunnen we laadpalen voorzien met een onlinebeheerssysteem zodat men aan derden desgewenst het verbruik kan factureren.

Gratis offerte

Hoe gaan we te werk?

Laadpaal installateur houdt paal in de hand en kijkt rechtstreeks met intense blik in de camera.
01

Overleg

In een telefonisch kennismakingsgesprek noteren we uw verwachtingen en wensen.

02

Advies

Kwaliteit is uw behoeften oordeelkundig adviserend kunnen inschatten.

03

Offerte

We gieten dat advies in een duidelijke offerte die we indien gewenst aan uw extra behoeften aanpassen.

04

Installatie

Na akkoord leggen we snel samen een datum vast voor de praktische installatie.

05

Online beheersysteem

Indien u voor een online beheersysteem kiest, zorgen we ervoor dat het verbruik naar derden feilloos gefactureerd kan worden.

Referenties
Kies met Wase Groene Stroom voor duurzaam energiecomfort.
Laadpaal installateur slijpt wit profiel op maat met een slijpschijf. Pure focus.
Veelgestelde vragen?
Waarom een laadpaal of wallbox thuis?
In ons land zijn er nog niet genoeg laadpunten waardoor het comfortabeler is om er zelf een thuis te laten plaatsen. Dat zorgt voor rust in het hoofd én maakt het rijden een stuk goedkoper omdat laden via een paal in het publieke domein aanzienlijk duurder is. Men kan thuis via een stopcontact laden maar dat vraagt veel meer tijd en is al naar gelang het gebruik van het soort kabel niet helemaal veilig.
Wat is het verschil tussen een laadpaal en een wallbox?
Een wallbox is een klein toestel (ca. 16 x 16x 9 cm) in de vorm van een casette of box die tegen een muur kan gemonteerd worden en zo direct via het netwerk op een voertuig aansluit terwijl men bij een laadpaal, bekend in het publieke domein, gebruik maakt van een constructie of paal waarin de aansluiting gemonteerd zit om deze via een (losse) kabel met het voertuig te verbinden.
Waarom een laadpaal of wallbox in het bedrijf?
Zowel medewerkers als klanten kunnen zo makkelijk hun auto laden zonder zich te moeten verplaatsen naar een laadpunt in het publieke domein wat voor aanzienlijk comfort, tijdswinst en rust zorgt.
Is een laadpaal of wallbox fiscaal aftrekbaar?
Beide zijn voor vennootschappen en zelfstandigen 100% fiscaal aftrekbaar, ook wanneer men dit thuis bij een medewerker laat installeren om zijn elektrische bedrijfswagen van energie te kunnen voorzien.
Is een laadpaal of wallbox interessant voor eigenaars van zonnepanelen?
Dergelijke installatie is zeker  interessant voor eigenaars van zonnepanelen omdat bij het gebruik van zonnepanelen de terugdraaiende teller is afgeschaft en men best zelf zoveel mogelijk eigen zonnestroom kan gebruiken. Het gebruik van een thuisbatterij betekent daarbij een extra voordeel.
Wat is de meest geschikte laadpaal of wallbox voor mij?
Graag adviseren we u daarbij gezien er diverse criteria mee de beste keuze zullen bepalen. Denk daarbij aan het type voertuig, het vermogen van het voertuig, de batterijcapaciteit (actieradius voertuig), gebruiksuren van het voertuig, stroomsterkte van de woning, moeten derden toegang hebben tot het systeem, hoe moet er afgerekend worden, activering via app,…

Merk

Bluecorner