Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketing inspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Elektri
citeit

Algemene elektriciteitswerken in regio Sint-Niklaas

Dienen er algemene elektriciteitswerken uitgevoerd te worden ter renovatie of in uw nieuwbouw in Beveren, Sint-Niklaas en omstreken? Dan zit u zeker goed bij Wase Groene Stroom uit Verrebroek! Zij voeren de algemene elektriciteitswerken die nodig zijn ter renovatie of in uw nieuwbouw in de buurt van Beveren en Sint-Niklaas uit en perfectioneren deze tot in de puntjes!

Schakel ons in voor uw algemene elektriciteitswerken in de omgeving van Sint-Niklaas

In nieuwbouw of ter renovatie voeren we al uw algemene elektriciteitswerken uit met het oog op een veilige, optimale werking en een kostenefficiënt resultaat. We stellen steeds een oplossing voor die technisch uitvoerbaar is en dat binnen het vooropgestelde budget. Onder algemene elektriciteitswerken, die wij in uw nieuwbouw of ter renovatie in uw woning in de omgeving van Sint-Niklaas en Beveren uitvoeren, begrijpen wij verschillende diensten. Meestal gaat het om aansluitingen, installaties en herstellingen. Een stopcontact dat het begeven heeft, een deurbel die niet meer naar behoren werkt of tuinverlichting die defect is. Wij kunnen het allemaal oplossen én bovendien kunt u nog een beroep op ons doen voor bijvoorbeeld het plaatsen van batterijopslag of zonnepanelen.

Gratis offerte
Met Wase Groene Stroom, zuinig en eigentijds energiebeheer.
Close-up van een zekeringskast voor elektriciteitswerken.

Mijn diensten

Wij bieden verschillende diensten aan wanneer het aankomt op algemene elektriciteitswerken in uw nieuwbouw in bijvoorbeeld Beveren of Sint-Niklaas of ter renovatie van uw woning.

Elektricien installeert sturingskast in het waasland.
01

Renovatie

In een renovatieproject denken we mee met het oog op een optimaal en kostenefficiënt resultaat. Bij een project van elektriciteitswerken ter renovatie van uw woning in bijvoorbeeld Sint-Niklaas denken we mee met het oog op een optimaal en kostenefficiënt resultaat.

02

Nieuwbouw

In een nieuwbouwproject focussen we via een lichtstudie op een ideale, eigentijdse verlichting, op automatisatie en kostenbesparing waardoor het resultaat naast meerwaarde voor een ideale beleving zorgt. In een project voor een nieuwbouw in onder andere Beveren focussen we tijdens de elektriciteitswerken via een lichtstudie op een ideale, eigentijdse verlichting, op automatisatie en kostenbesparing waardoor het resultaat naast meerwaarde voor een ideale beleving zorgt.

03

Automatisatie & Domotica

Via automatisatie en domotica zorgen we voor een onafhankelijke werking en aansturing die u volledig zal ontzorgen. Via automatisatie en domotica zorgen we voor een onafhankelijke werking en aansturing die u volledig zal ontzorgen. Laat algemene elektriciteitswerken in uw woning in de omgeving van Beveren en Sint-Niklaas, in een nieuwbouw of ter renovatie, dus zeker aan ons over.

04

Videofonie

We selecteren in functie van uw wensen de beste merken voor inbouw of opbouw waaraan we desgewenst alarmsystemen kunnen koppelen. We selecteren in functie van uw wensen de beste merken voor inbouw of opbouw waaraan we desgewenst alarmsystemen, zoals een videofoon, kunnen koppelen.

Referenties

Laat uw elektriciteitswerken door ons uitvoeren

Zijn er dringende algemene elektriciteitswerken die uitgevoerd moeten worden in uw nieuwbouw in Beveren, Sint-Niklaas, Verrebroek of omstreken of is het eerder als renovatie? Neem dan zeker contact met ons op voor een deskundige manier van werken. Dat kan op het e-mailadres Info@wasegroenestroom.be of via ons ons online contactformulier.

Veelgestelde vragen?
Neemt Wase Groene Stroom renovatieprojecten aan?
Wase Groene Stroom neemt zowel nieuwbouw als renovatieopdrachten aan.
Kan Wase Groene Stroom mijn elektriciteitsinstallatie vooraf keuren?
Wij kunnen uw elektrische installatie nakijken voor er een keurder van een erkend keuringsorganisme langskomt.
Kan ik voor een elektricien terecht bij Wase Groene Stroom?
Wase Groene Stroom werkt steeds met professionele elektriciens om allerlei elektriciteitswerken deskundig uit te voeren. Zoals videofonie, verlichting, bestaande lichtpunten dimmen zonder kappen of breken, KNX automatisatie voor woningen en bedrijven,…