✔ Uitgebreide uitleg
✔ Gratis offerte
✔ Professionele installatie

Batterijopslag plaatsen Sint-Niklaas

Wilt u graag een batterijopslag laten plaatsen in de omgeving van Sint-Niklaas om de energie van uw zonnepanelen zo optimaal mogelijk te gebruiken? Doe dan een beroep op Wase Groene Stroom uit Verrebroek. Overdag gebruikt u amper energie die uw zonnepanelen creëren en ’s avonds moet u bijstoken. Een batterijopslag laten plaatsen in de omgeving van Verrebroek en Sint-Niklaas is daarvoor de perfecte oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

BEL NU VOOR MEER INFORMATIE

Laat uw batterijopslag plaatsen door onze firma uit regio Sint-Niklaas

Als u overdag op kantoor werkt, en niet thuis, dan gebruikt u de energie die uw panelen produceren eigenlijk niet optimaal. Overdag produceren uw zonnepanelen veel elektriciteit, maar het is vooral ’s ochtends en ’s avonds dat u deze elektriciteit, verbruikt. Daardoor moet u nog behoorlijk wat elektriciteit van het net halen, wat voor u dan weer duurder uitkomt. Doorbatterijopslag of een thuisbatterij door ons te laten plaatsen in uw woning in de omgeving van Sint-Niklaas lost u dit probleem in een handomdraai op.

Referenties

Laat uw batterijopslag door ons plaatsen

Wij zijn een professionele firma die met veel gemak en op een deskundige manier uw batterijopslag kan plaatsen in uw woning in de omgeving van Sint-Niklaas. Wilt u meer informatie of referenties? Neem dan zeker contact met ons op via het nummer 0467047198 of via het e-mailadres Info@wasegroenestroom.be.

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketing inspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.